Ons bedrijf, Carconnex, is sinds 1994 op de groothandelsmarkt aanwezig en is in het aan- en verkopen van nieuwe en tweedehandswagens gespecialiseerd. Deze wagens worden zowel in België als in de rest van Europa aan professionele handelaars verkocht. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Belgische markt en ook op Europees vlak blijven we onze positie steeds versterken door onze aankopen aan de veranderingen op de markt en de behoeften van onze klanten aan te passen. Bij Carconnex is iedere autohandelaar welkom, zowel groot als klein!

 

Onze klanten kunnen bij ons rekenen op een ruim en gevarieerd aanbod, zeer competitieve prijzen en een professionele aanpak op maat van iedere klant. Met ons team van meer dan 30 mensen (meer dan 10 verschillende talen) garanderen we onze klanten een excellente service.

 

Iedere klant wordt vanaf het eerste contact bijgestaan door één vaste contactpersoon die hem zal begeleiden bij de aankoop, de administratie en de levering van de wagen. De klanten kunnen voor al hun vragen of opmerkingen terecht bij hun vaste contactpersoon die intern door een zeer krachtig informaticasysteem wordt ondersteund.

 

Ons bedrijf werkt samen met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners - niet alleen in België, maar ook in de rest van Europa. Iedere dag proberen we ons netwerk van internationale contactpersonen uit te breiden. Dit laat ons toe om de beste wagens aan de beste prijzen te vinden en steeds onze beloften betreffende de staat van de wagens, de leveringsdata en de benodigde documentatie te kunnen waarmaken.

 

Ons aanbod varieert van nieuwe wagens en zeer jonge tweedehandswagens over tweedehandswagens van enkele jaren oud met hogere kilometerstanden tot lichte vrachtwagens. Voor de verkoop van onze wagens blijft ons verkoopsteam steeds op zoek naar betrouwbare klanten om een langdurige vertrouwensrelatie mee op te bouwen. U zal dan ook op een professionele manier door één van onze verkopers worden bijgestaan in het maken van uw keuze en de afhandeling van het leveringsproces.

 

Een enorm voordeel voor onze klanten in de hedendaagse 'autohandel' is het feit dat we GEEN TUSSENPERSONEN zijn, die fictieve auto's van dealers of ondernemingen aanbieden. Iedere auto van Carconnex werd door ons besteld, aangekocht en opgeslagen. We garanderen dat we onmiddellijk iedere wagen die we op onze website aanbieden kunnen leveren.

 

Op onze website vindt u steeds de meest actuele weergave van onze voorraad. De site wordt verschillende malen per dag aangepast, zodat u zo snel mogelijk zicht krijgt op onze pas aangekochte wagens. Zodra een wagen verkocht is, verdwijnt hij onmiddellijk van de website. Bij registratie kiest u zelf een gebruikersnaam en paswoord om toegang te krijgen tot de website.

 

Indien gewenst kunnen wij voor u ook transport en eventuele douanedocumenten in orde brengen. Voor meer informatie of vragen omtrent de wagens en de prijzen staat ons team u graag te woord. Aarzel dus niet om ons te contacteren!

 

Het Carconnex team